آنچه در این مطلب می خوانید
رون پال (Ron Paul)، نامزد سابق ریاست جمهوری و مشاور آینده در وزارت کارایی دولت ( D.O.G.E.) که توسط ایلان ماسک (Elon Musk) تأسیس شده است، خواستار حذف کمکهای خارجی شده و این اقدام را غیراخلاقی و خلاف قانون اساسی دانسته است. ویوک راماسوامی (Vivek Ramaswamy)، از رؤسای این وزارتخانه، با ایدههای رون پال موافقت کرده و اظهار داشته است که این کمکها نمایانگر اتلاف پول مالیاتدهندگان است.
رون پال، مشاور D.O.G.E، خواستار برچیدن کمکهای خارجی شد
رون پال (Ron Paul)، نماینده سابق کنگره، نامزد ریاست جمهوری، و مشاور وزارت کارایی دولت (D.O.G.E.)، تمرکز خود را بر روی برنامههای کمک خارجی قرار داده است که منابع دولت ایالات متحده را به اهداف بشردوستانه در کشورهای دیگر منتقل میکند.
پال کمکهای خارجی را یکی از فعالیتهایی دانسته که تحت نظارت D.O.G.E. قرار خواهد گرفت و از نحوه اجرای آن و تأثیرات احتمالی آن بر کشورهای دریافتکننده انتقاد کرده است.
او در شبکههای اجتماعی نوشت:
“کمکهای خارجی را حذف کنید! این کمکها پول را از فقرا و طبقه متوسط در ایالات متحده گرفته و به ثروتمندان در کشورهای فقیر میدهد—همراه با سهمی برای واسطهها در این میان!”
علاوه بر این، پال تأکید کرد که مردم آمریکا نمیخواهند دولتشان برای هزینه کردن در کمکهای خارجی بیشتر وام بگیرد و این فعالیتها را غیراخلاقی و خلاف قانون اساسی توصیف کرد که به نوعی انتقال ناعادلانه ثروت است.
ایلان ماسک و راماسوامی حمایت خود را از انتقادات رون پال نسبت به کمکهای خارجی اعلام کردند
ایلان ماسک (Elon Musk)، که به همراه ویوک راماسوامی (Vivek Ramaswamy) توسط رئیسجمهور منتخب ترامپ به عنوان رؤسای وزارت کارایی دولت (D.O.G.E.) منصوب شده است، با ارزیابیهای رون پال (Ron Paul) موافقت کرده و اعلام کرد که این سازمان “با شفافیت کامل برای مردم آمریکا“ به بررسی این موضوع خواهد پرداخت.
راماسوامی نیز در این مورد اظهارنظر کرد و توجه همه را به سازمانهای غیر دولتی (NGOs) مانند بنیاد ملی برای دموکراسی (National Endowment for Democracy) جلب نمود و خواستار افزایش نظارت بر نحوه تأمین مالی این سازمانها توسط دولت شد. او اظهار داشت:
“ما باید تأمین مالی سازمانهای به اصطلاح غیر دولتی توسط دولت آمریکا را به دقت بررسی کنیم. این یک تناقض است که اتلاف پول مالیاتدهندگان را نشان میدهد.”
ایالات متحده در سال ۲۰۲۳ بزرگترین اهداکننده کمکهای خارجی بود و بیش از ۶۱ میلیارد دلار اختصاص داد. اوکراین در صدر لیست کشورهای دریافتکننده کمک مالی قرار داشت و بیش از ۱۶ میلیارد دلار دریافت کرد، در حالی که اسرائیل با دریافت ۳.۳ میلیارد دلار در جایگاه دوم بود. طبق گزارش Concern USA، بودجه پیشنهادی کمکهای خارجی برای سال ۲۰۲۴ بیش از ۵۰ میلیارد دلار بود که اسرائیل در صدر دریافتکنندگان قرار داشت و پس از آن اردن و مصر قرار داشتند.