پس از این که رزرو فدرال اعلام کرد که همچنان به سمت کاهش نرخ متمایل است، در حالی که تمرکز سرمایه گذاران به سمت دادههای نرخ حقوقی خارج از کشاورزی آمریکا معطوف شد، قیمت طلا روز چهارشنبه، برای دومین جلسه متوالی افزایش یافت.
قیمت فعلی طلا پس از افزایش بیش از 1 درصدی در جلسه قبل، تا ساعت 02:18 به وقت گرینویچ با 0.3 درصد رشد به 2325.02 دلار در هر اونس رسید. ارزش قراردادهای آتی طلای آمریکا با یک درصد افزایش، به ۲,۳۳۴.۴۰ دلار رسید. همان طور که انتظار میرفت، فدرال رزرو در روز چهارشنبه نرخ بهره را بدون تغییر نگه داشت. در آخرین بیانیه سیاستی آن، عناصر کلیدی ارزیابی اقتصادی و دستورالعملهای سیاست آن حفظ شد و گفتگوی خود درباره نرخ بهره را پیرامون شرایطی ادامه داد که هزینههای قرضگیری میتواند کاهش یابد.
جروم پاول (Jerome Powell)، رئیس فدرال رزرو، گفت که حرکت بعدی به دادهها وابسته است، اما احتمالاً افزایشی وجود ندارد.
مت سیمپسون (Matt Simpson)، تحلیلگر ارشد سیتی ایندکس (City Index)، گفت که خیال معامله گران از این که پاول در را برای افزایش بیشتر بست و باعث شد قیمت طلا به بالای 2300 دلار بازگردد، راحت شد. پس از این جلسه، همچنان که تاجران شرطهایی را برای این که فدرال رزرو حداقل یک کاهش نرخ را در امسال اعمال کند، افزودند، ارزش قراردادهای مبتنی بر نرخ بهره کوتاه مدت آمریکا افزایش یافت.
کاهش نرخ بهره جذابیت نگه داشتن طلای بدون بازده را افزایش میدهد.
گزارش مربوط به اشتغال غیر کشاورزی آمریکا در روز جمعه منتشر میشود.
سیمسون افزود: “آن چه که تاجران الان دوست دارند دیدن ارقام پایینتر مربوط به اشتغال غیرکشاورزی آمریکا است… ما به سرعت به نیمه دوم سال میرسیم، و در طول همه این مدت که بانکهای مرکزی در طلای فیزیکی سرمایهگذاری میکنند، اعتقاد دارم که قیمت طلا میتواند بالاتر از ۲,۰۰۰ دلار تا انتهای سال حفظ شود و به بیش از ۲,۵۰۰ دلار برسد.”
قیمت فعلی نقره با ۰.۴ درصد افزایش، به ۲۶.۷۵ دلار در هر اونس رسید.
قیمت پلاتین نیز پس از این که در جلسه قبلی به بالاترین سطح دو هفتهای خود رسید، با یک درصد افزایش، به ۹۵۹.۴۰ دلار صعود کرد. قیمت پالادیوم نیز با ۰.۵ درصد افزایش، به ۹۵۳.۳۰ دلار رسید.
تحلیلگران MKS PAMP در یادداشتی نوشتند: “تخفیف پلاتینوم نسبت به پالادیوم از دورهی امسال از ۲۰۰- تا صفر نوسان کرده است، که نشاندهنده عدم علاقه سرمایهگذاران و دیدگاههای مختلف درباره مسائل اقتصاد کلان جهان و فاندامنتالهای فردی است.”