قرار است چهار شرکت بزرگ ایالات متحده از نظر ارزش بازار  گزارشات سود و زیان را اعلام کنند و سرمایه‌گذاران بی‌صبرانه منتظر عملکرد شرکت‌های بزرگ در پس‌زمینه تورم فزاینده و مسیر افزایش نرخ‌های تهاجمی فدرال رزرو که نگرانی‌ها را نسبت به چشم‌انداز افزایش نرخ‌ها افزایش داده است، هستند. همچنین ایالات متحده قرار است گزارش تولید ناخالص داخلی سه ماهه سوم را منتشر کند در حالی که انتظار می‌رود اقتصاد پس از دو فصل متوالی رکود، در نیمه اول سال با نرخ سالانه 2.1 درصد رشد کند.

تقویم اقتصادی همچنین شامل داده هایی در مورد معیار مورد علاقه فدرال رزرو برای تورم، شاخص اصلی هزینه مصرف کننده شخصی، همراه با داده های درآمد و هزینه های شخصی است. سرمایه‌گذاران همچنین داده‌های مربوط به سفارش‌های کالاهای بادوام، ادعاهای اولیه بیکاری، اعتماد مصرف‌کننده و گزارش‌های مربوط به بازار مسکن را در قالب ارقام مربوط به فروش خانه‌های نوساز  دریافت خواهند کرد.

سیاستگذاران فدرال رزرو پیش از نشست آتی خود در ماه نوامبر وارد دوره خاموشی سنتی خود خواهند شد، در حالی که مطمئناً برای چهارمین بار متوالی نرخ بهره را 75 واحد افزایش خواهند داد.

دومین افزایش 75 واحدی نرخ بهره توسط بانک مرکزی اروپا در روز پنجشنبه علیرغم دورنمای رکود اقتصادی در منطقه یورو، حتمی به نظر می‌رسد. زیرا جنگ روسیه در اوکراین به بحران انرژی دامن می زند که باعث افزایش تورم خواهد شد. همچنین داده های PMI در روز دوشنبه نشان می دهد که آیا منطقه یورو در پایان سه ماهه سوم به سمت اعمال سیاست انقباضی بیشتر فرو خواهد رفت یا خیر. در همین حال، انتظار می رود ارقام تجدید نظر شده سه ماهه سوم تولید ناخالص داخلی در روز جمعه شواهدی از کند شدن رشد اقتصادی در فرانسه و انقباض اقتصاد در آلمان را نشان دهد.

این هفته، حزب محافظه کار بریتانیا که اکثریت زیادی در پارلمان دارد، قرار است رهبر جدیدی را انتخاب کند. پنجمین رهبر بریتانیا در شش سال گذشته. ریشی سوناک، صدراعظم سابق، پنی موردانت و بوریس جانسون، نخست‌وزیر قبلی، همگی جانشینان احتمالی لیز تراس هستند که روز پنج‌شنبه پس از تنها شش هفته استعفا داد. لیز تراس با برنامه‌های اقتصادی که شامل میلیاردها پوند کاهش مالیات بدون بودجه بود، شکست خورد و بازار استرلینگ و اوراق قرضه را به رکود کشاند و بانک انگلستان را مجبور به مداخله کرد.

سرمایه گذاران منتظر انتشار داده های اقتصادی تاخیری چین از جمله ارقام تولید ناخالص داخلی سه ماهه سوم همراه با گزارشات خرده فروشی، تولید صنعتی و بازار مسکن در ماه سپتامبر خواهند بود. محدودیت های سختگیرانه COVID-19 همراه با اختلالات زنجیره تامین ناشی از جنگ در اوکراین به علاوه کاهش رشد جهانی به دلیل افزایش شدید هزینه‌های استقراض برای مهار تورم، بر دومین اقتصاد بزرگ جهان تأثیر گذاشته است.

رئیس جمهور چین، شی جین پینگ، سومین دوره رهبری خود را در روز یکشنبه به دست آورد و هیئت حاکمه عالی را معرفی کرد. تحلیلگران به دقت این رویداد را زیر نظر داشتند تا ببینند چه پیامدهایی برای سیاست اقتصادی ممکن است در آینده داشته باشد.