پس از آن که انتشار آخرین برآورد مربوط به تورم انتظارات برای افزایش نرخ بهره از سوی فدرال رزرو را افزایش داد، بازارهای سهام ایالات متحده دچار نوسان شدند. شاخص قیمت مصرف‌کننده (CPI) مربوط به کالاهای غیر خوراکی 4.1 درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافت که پایین‌ترین رقم از سال 2021 محسوب می‌شود. با این حال، با انتشار هزینه‌های انرژی برای مصرف‌کنندگان، تورم مربوط به کل کالاها از پیش‌بینی‌ها فراتر رفت و 3.7 درصد نسبت به سال گذشته رشد کرد.

سوآپ‌های فوروارد اکنون با احتمال افزایش 50 درصدی نرخ‌ها قیمت‌گذاری می‌شوند و همان طور که در اوایل این هفته مشاهده شد، احتمال کاهش از ماه ژوئن به ماه جولای منتقل شده است. با وجودی که ما پیش‌بینی نمی‌کنیم که این روند باعث تغییر رویکرد فدرال رزرو برای افزایش نرخ‌ها در سه ماهه چهارم شود، اما این سوال باقی می‌ماند که تا سال 2024 نرخ‌ها تا چه حد بالا نگه داشته می‌شوند. در نتیجه، به جای افزایش نرخ در کوتاه‌مدت، تمرکز بیشتری بر قیمت‌گذاری بر اساس کاهش بیشتر نرخ‌ها وجود دارد.

بازدهی 2 ساله با جهش 8 واحدی به 5.07 درصد رسید، در حالی که بازدهی 10 ساله به 4.65 درصد بازگشت.

شاخص دلار تا 106.40 تقویت شد. با وجود روند صعودی اخیر که شاخص دلار را برای رسیدن به سطح 107 به سمت بالا سوق داده است، ما در ماه‌های آینده نسبت به دلار آمریکا خوش‌بین باقی می‌مانیم. عدم اطمینان بیشتر در مورد مورد افزایش نرخ‌ها احتمالاً این ارز را بالاتر از سطح 106 حفظ می‌‎کند.

فلزات پایه

امروز، مجموعه فلزات پایه عملکرد متفاوتی را نسبت به یکدیگر نشان دادند. بهای آلومینیوم به روند نزولی خود ادامه داد تا به سطح حمایت 2,200 دلار در هر تن برسد. همچنان که قیمت آلومینیوم به محدوده‌های مشاهده شده در ماه سپتامبر بازمی‌گردد، جایی که ارزش فاندامنتال آن را می‌بینیم، ما پیش‌بینی می‌کنیم که روند نزولی اخیر در کوتاه‌مدت کاهش یابد.

بهای مس همچنان در حدود 8,000 دلار در هر تن نوسان داشت. از سوی دیگر، قیمت سرب نیز به روند نزولی خود ادامه داد و به زیر سطح حمایت 2,100 دلار در هر تن رسید و با قیمت 2,054 دلار در هر تن بسته شد که پایین‌ترین سطح مشاهده شده در ماه جولای محسوب می‌شود.

روی بالاتر از 2,500 دلار در هر تن مورد حمایت قرار گرفت. بهای نیکل نیز بدون تغییر در 18,728 دلار در هر تن باقی ماند.

نفت و فلزات گرانبها

پس از انتشار بیانیه مشترک روسیه و عربستان سعودی مبنی بر تاکید مجدد بر همکاری آنها در بازار نفت، قیمت‌های آتی نفت بار دیگر افزایش یافت که بهای نفت وست تگزاس اینترمدیت (WTI) و برنت (Brent) را، به ترتیب، به 83 و 86 دلار در هر بشکه رساند.

بهای طلا و نقره نیز بار دیگر افزایش یافت و به ترتیب، به 1,872 و 21.81 دلار در هر اونس رسید. تنش‌های ژئوپلیتیکی باعث روی آوردن سرمایه‌گذاران به دارایی‌های امن شده است. با این حال، نظر ما این است که هر دو فلز گرانبها در محدوده اشباع فروش باقی می‌مانند و در نتیجه، احتمالاً شاهد ادامه روند، به ترتیب، تا سطح حمایت 1,875 و 22.40 دلار در هر اونس خواهیم بود.