از آنجا که قیمت بیت کوین در حدود 36,209 دلار در نوسان است، بازار رمز ارزها برای تغییرات احتمالی آماده می‌شود. روز قبل، ارزش بیت کوین به کمترین میزان خود یعنی 35,109 دلار در هر کوین سقوط کرد، اما از آن زمان توانسته به بالای محدوده 36 هزار دلاری خود بازگردد. به دنبال انتشار شاخص قیمت مصرف‌کننده (CPI)، یک شاخص تورم بحرانی، نوسانات بازار بیت کوین تشدید شد که رشدی کمتر از 0.1 درصدی را که اقتصاددانان پیش‌بینی کرده بودند، گزارش کرد.

بیت کوین (BTC)

شاخص قدرت نسبی (RSI) فعلی بیت کوین روی 66 قرار دارد که نشان‌دهنده یک موضع خنثی تا نزولی است. ارزش استوکاستیک در 51 و شاخص کانالیزه قیمت کالا (CCI) در 40 نیز نشان دهنده احساسات مشابه است. معامله گران و سرمایه گذارانی که به دنبال بهره بردن از سودهای اخیر هستند، ممکن است این شاخص‌ها را به عنوان نشانه‌هایی برای عبور از یک دوره مداوم تثبیت بازار تفسیر کنند.

این برآورد‌ها، بدون هیچ سوگیری در جهتی واضح در آینده، حاکی از یک دوره تثبیت هستند. با این حال، وضعیت خنثی این نوسانگرها می‌تواند به سرعت تغییر کند که نظارت مستمر بر بازار را ضروری می‌سازد. میانگین متحرک نمایی (EMA) و میانگین متحرک ساده (SMA) برای دوره 10 روزه، به ترتیب، با رسیدن به مقادیر 36,060 دلار و 36,146 دلار، نشان‌دهنده احساس نزولی هستند.

BTCUSD-daily-chart
نمودار روزانه جفت ارز بیت کوین/ دلار آمریکا (BTC/USD)

این مسئله نشان می‌دهد که در کوتاه مدت، بیت کوین ممکن است با فشار نزولی بیشتری مواجه شود. در طول معاملات روز سه‌شنبه، ارزش بیت کوین 4.46 درصد در برابر دلار آمریکا کاهش یافت، در حالی که جلسات جاری چهارشنبه منعکس‌کننده عدم اطمینان آشکار بازار است. به معامله گران توصیه می‌شود که محتاطانه عمل کنند، زیرا این علائم نشان دهنده مسیری با کمترین مقاومت است که به سمت سطوح پایین‌تر منحرف می‌شود.

تقاضا در سطوح بالاتر قیمت به میزان قابل توجهی کاهش یافته است که نشان‌دهنده تغییر به سمت تمایلات کوتاه مدت نزولی است. با نگاهی به چشم انداز بلندمدت، هر دو میانگین متحرک نمایی (EMA) و میانگین متحرک ساده (SMA) تصویر خوش بینانه‌تری ارائه می‌دهند. برای دوره 200 روزه، EMA و SMA به ترتیب در سطوح 28,818 دلار و 28,762 دلار قرار دارند که هر دو نشان‌دهنده یک محیط مطمئن‌تر است.

این روند می‌تواند به این معنی باشد که در حالی که نوسانات کوتاه مدت مشهود است، چشم انداز بلندمدت صعودی باقی می‌ماند که بر اهمیت صبر استراتژیک برای کسانی که با هدف به دست آوردن سود، قصد خرید دارند، تاکید می‌کند. با ارزش بازار 708 میلیارد دلار و حجم معاملات 24 ساعته 24.51 میلیارد دلار، بازارهای بیت کوین همچنان نشان‌دهنده‌ مشارکت قابل توجهی در بازار هستند.

در این بازار متنوع، معامله‌گران محافظه‌کار ممکن است به فکر گرفتن سود از پوزیشن‌های خرید بوده و قبل از ورود مجدد به بازار منتظر تایید سطح مقاومت باشند. معامله گران بی‌پروا ممکن است با هدف سرمایه‌گذاری بر روی روندهای معکوس کوتاه مدت پیش‌بینی‌شده، پوزیشن‌های فروش اولیه را بررسی کنند.

راه‌اندازی قریب‌الوقوع صندوق قابل معامله (ETF) در بورس بیت‌کوین می‌تواند رویدادی تاثیرگذار باشد که بر مدت زمان روند صعودی ارزش بیت‌کوین اثر بگذارد. با این حال، اعلام غیرمنتظره تاییدیه صندوق قابل معامله در بورس، برای پوزیشن‌های فروش در این حوزه بسیار نامطلوب خواهد بود و منجر به انحلال سریع آنها می‌شود.

دیدگاه گاوی

با وجود نوسانات کوتاه مدت، شاخص‎های میانگین متحرک بلندمدت بیت کوین نشان دهنده روند صعودی هستند. حمایت قوی که در سطوح میانگین متحرک نمایی (EMA) و میانگین متحرک ساده (SMA) 200 روزه منعکس شده است، همراه با مرحله انباشت مداوم، بیت کوین را در موقعیت بالقوه مومنتوم صعودی قرار می‌دهد.

دیدگاه خرسی

از سوی دیگر، پویایی بازار فعلی بیت کوین و شاخص‌های تکنیکال، حاکی از روندهای نزولی بالقوه هستند. فشار نشان داده شده توسط میانگین متحرک نمایی (EMA) و میانگین متحرک ساده (SMA) کوتاه مدت، در کنار چشم‌انداز اسیلاتور خنثی تا اندکی نزولی، رکود احتمالی را نشان می‌دهد.

نظر شما در مورد عملکرد بازار بیت کوین در روز چهارشنبه چیست؟ شما می‌توانید نظرات خود را در قسمت دیدگاه با ما به اشتراک بگذارید.