آنچه در این مقاله می خوانید
استفان جونز (Stephen Jones)، دستیار خزانهدار دولت استرالیا، قصد خود را برای پرسش از ناظر امنیتی کشور در مورد ناکامی آن در هشدار دادن به سرمایهگذاران درباره خطرات سرمایهگذاری در شرکت سرمایهگذاری رمزارز فروپاشیده هایپرورس (Hyperverse) اعلام کرده است. جونز اظهار داشت که تعدادی از استرالیاییها در این طرح سرمایهگذاری کردهاند که تنها منبع درآمد آن پول واریز شده توسط سرمایهگذاران جدید بوده است.
ASIC متهم به عدم پیروی از سایر رگولاتورها شد
یکی از مقامات دولت استرالیا در مورد ناکامی ناظر بورس و اوراق بهادار کشور در صدور هشدار به مصرفکننده در برابر طرح سرمایهگذاری رمز ارز هایپرورس (Hyperverse) سوالاتی را مطرح کرده است. استفان جونز (Stephen Jones)، دستیار خزانهدار در دولت استرالیا، گفته است که قصد دارد بپرسد چرا کمیسیون اوراق بهادار و سرمایهگذاریهای استرالیا (ASIC) از پیروی کردن از رگولاتورها در انگلستان، نیوزیلند، کانادا، آلمان و مجارستان خودداری کرده است.
این اظهارات توسط دستیار خزانهدار استرالیا تنها چند روز پس از این بیان شدهاند که تحقیقات رسانهای نشان داد که استیون ریس لوئیس (Steven Reece Lewis)، مدیرعامل هایپرورس، شخصیت ساختگی بوده است. دو دانشگاه در انگلستان، یعنی دانشگاه لیدز و دانشگاه کمبریج، قبلاً اعلام کردهاند که هیچ سابقهای از لوئیس ندارند.
بر اساس گزارشهای رسانهای، محتوای تبلیغاتی طرح سرمایهگذاری رمز ارز فروپاشیده هایپرورس، به دروغ مدیرعامل خود، استیون ریس لوئیس، را به عنوان فارغالتحصیل از دو مؤسسه آموزش عالی معرفی کرده است. علاوه بر این، این مدیرعامل تحسینهایی نیز از چهرههای مشهوری مانند استیو وزنیاک (Steve Wozniak) و چاک نوریس (Chuck Norris) دریافت کرده است. گمان میرود که هر دو عامل تأیید شدن از سوی چهرههای برجسته و ادعاها در مورد مدرک تحصیلی به طراحان این کلاهبرداری کمک کردهاند تا هزاران سرمایهگذار را فریب دهند.
در توصیف عملیاتی که طراحان آن برای فریب تعدادی از استرالیاییها به سرمایهگذاری در این طرح به کار برده بودند، دستیار خزانهدار گفت:
“این نوع طرح با قانع کردن افراد بیگناه برای سرمایهگذاری پولشان در یک محصول که ممکن است وجود نداشته باشد، در حالی که تنها منبع درآمد، تزریق پول از سوی سرمایهگذاران جدید است، عمل میکند. من فقط نمیدانم چرا هشداری صادر نشد.”
جونز همچنین اشاره کرد که طرحی مانند هایپرورس نشانههایی از یک کلاهبرداری دارد و بنابراین باید به سرمایهگذاران بالقوه هشدار داده میشد.
آیا شما موافق هستید که هشدارهای نظارتی میتوانند به سرمایهگذاران کمک کنند تا از تبدیل شدن به قربانیان کلاهبرداریهای رمز ارز جلوگیری شود؟ شما میتوانید نظرات خود را در قسمت دیدگاه با ما به اشتراک بگذارید.