ارزش سهام آمریکا امروز، تحت تأثیر انتشار داده‌های مربوط به شاخص قیمت تولیدکننده (PPI) که از انتظارات فراتر رفت، پایین‌تر بود که دلار را به سمت نزدیکی سطح 104.6 سوق داد. شاخص قیمت تولیدکننده از 1.0 درصد نسبت به سال گذشته در ماه قبلی پایین آمد و در ماه ژانویه به 0.9 درصد نسبت به سال گذشته کاهش یافت، در حالی که رقم مورد انتظار 0.6 درصد نسبت به سال گذشته بود.

این افزایش غیرمنتظره در قیمت‌هایی که تولیدکنندگان داخلی برای کالاهای خود دریافت می‌کنند، نشان‌دهنده استمرار احتمالی فشارهای تورمی است. در نتیجه، سرمایه‌گذاران پیش‌بینی‌های خود برای آغاز تسهیل سیاست پولی را تغییر داده‌اند، و اکنون احتمال 61.5 درصدی برای کاهش نرخ در ماه ژوئن را برآورد می‌کنند.

این تغییر مجدد منجر به افزایش بازده اوراق قرضه 10 ساله آمریکا شد که به نزدیکی 4.32 درصد رسید.

 در انگلیس، همچنان که مصرف‌کنندگان پس از کاهش قیمت‌ها پیش از کریسمس، دوباره به فروشگاه‌ها بازگشتند، داده‌های مربوط به شاخص خرده‌فروشی در ماه ژانویه با افزایش 3.4 درصدی نسبت به ماه گذشته، رشد سریع‌تری نسبت به آوریل 2021 نشان دادند. تمام بخش‌ها، به جز فروشگاه‌های لباس، شاهد افزایش حجم فروش بودند.

فلزات پایه

ترکیبی از برآورد‌های قوی تورم تولید و امیدهایی به بهبود اقتصادی در چین باعث شد تا ارزش فلزات پایه امروز بالاتر باشند. به طور خاص، تحت تأثیر این عوامل، بهای مس به بالای 8,400 دلار به ازای هر تن افزایش یافت، و کمبود نقدینگی در نبود بازارهای چینی باعث شد این فلز با قیمت 8,488 دلار به ازای هر تن معامله شود. این روند صعودی پایدار به نظر نمی‌رسد، اما ما انتظار داریم قیمت‌ها در کوتاه مدت بالای 8,400 دلار به ازای هر تن مورد حمایت قرار گیرند.

سرب و روی نیز به طور مثبت واکنش نشان دادند و قیمت‌های آنها دوباره به میانگین‌های خود بازگشتند. بهای آلومینیوم بار دیگر تقریباً بدون تغییر بود.

نفت و فلزات گرانبها

فلزات گرانبها به ادامه روند رو به رشد روز قبل خود ادامه دادند، به طوری که بهای طلا و نقره به ترتیب به 2006.1 دلار به ازای هر اونس و 23.12 دلار به ازای هر اونس صعود کردند.

در همین حال، قیمت‌های نفت پیش از ثبات، نوساناتی را تجربه کردند؛ بهای نفت وست تگزاس اینترمدیت (WTI) به 78.1 دلار در هر بشکه رسید و نفت خام برنت (Brent) نیز با قیمت 82.7 دلار در هر بشکه معامله شد.