پس از منتشر شدن داده‌های مربوط به تولید ناخالص داخلی (GDP) که نشان دهنده رشد کمتر در سه ماهه چهارم سال 2023 نسبت به آن چیزی است که پیش‌بینی شده بود، ارزش سهام آمریکا امروز پایین بود.

بزرگترین اقتصاد جهان در سه ماهه آخر سال 2023، 3.2 درصد رشد نسبت به سال گذشته رشد کرد در حالی که به اندازه 3.3 درصد رشد نسبت به سال گذشته انتظار می‌رفت. این داده‌ها استقامت ادامه‌دار اقتصاد ایالات متحده را، به ‌ویژه در مقایسه با منطقه یورو که در آستانه رکود است، مورد توجه قرار می‌دهد.

ضریب اطمینان مصرف‌کننده در منطقه ارز مشترک همچنان پایین‌تر از میانگین پیش از شیوع ویروس کرونا است، در حالی که برآورد مربوط به ماه فوریه، بدون توجه به ماه قبل، به 15.5- رسیده است.

شاخص دلار در مقابل سایر ارزهای اصلی افزایش یافت، و پیش از رسیدن به 104، برای مدت کوتاهی به 104.2 رسید.

بازده ده ساله اوراق خزانه‌داری آمریکا ثابت ماند و با درصد 4.29 معامله شد.

فلزات پایه

انتشار داده‌های مربوط به اقتصاد کلان تأثیر کمتری بر معاملات فلزات پایه داشته و قیمت‌ها همچنان تحت تأثیر تحلیل تکنیکال قرار دارند، و امروز برخی فشارهای کاهشی از سوی دلار مشاهده می‌شود.

معاملات فلزات پایه از ابتدای امسال کاهش یافته است و در روزهای اخیر به دلیل کمبود محرک های مربوط به اقتصاد کلان و فاندمنتال قوی، احتمال بروز رکود بیشتر است.

انتشار داده‌های مربوط به تورم در روز آتی ممکن است به نوسانات قیمت‌ها اضافه کند.

بهای آلومینیوم و مس نوسان اندکی داشت و بدون تغییر نسبت به روز گذشته، به ترتیب، به 2190.50 و X دلار در هر تن باقی ماند.

به همین ترتیب، قیمت سرب و روی نیز تغییر چندانی نداشت. از طرف دیگر، بهای نیکل از سطح مقاومت 17,500 دلار در هر تن فراتر رفته و امروز این سطح به عنوان سطح حمایت آن عمل کرده و با قیمت 17,601 دلار در هر تن بسته شد.

نفت و فلزات گرانبها

بهای طلا اندکی افزایش یافت و به ۲,۰۳۳ دلار در هر اونس رسید، در حالی که قیمت نقره عمدتاً بدون تغییر باقی ماند و با قیمت ۲۲.۳۸ دلار در هر اونس معامله شد.

بهای نفت به بالاترین سطوح مشاهده شده در ماه جاری رسید اما بعداً بخشی از سودهای خود را از دست داد، و نفت وست تگزاس اینترمدیت (WTI) و برنت (Brent) به ترتیب، با قیمت ۷۸.۶ و ۸۳.۵ دلار در هر بشکه معامله ‌شدند.