وزارت دارایی اندونزی از سوی سازمان نظارت بر معاملات آتی کالاهای این کشور مامور به ارزیابی اجرای مالیات بر ارزهای دیجیتال شده است. در چند ماه گذشته، درآمد اندونزی از معاملات مبتنی بر ارزهای دیجیتال از درآمدهای حاصل از کسب‌وکارهای فین‌تک فراتر رفته است.

صنعت رمزارزها درآمد بیشتری نسبت به شرکت‌های فین تک دارد

سازمان نظارت بر معاملات آتی کالا اندونزی (CFTSA) گزارش داده است که از وزارت دارایی این کشور خواسته است تا اجرای مالیات‌های رمزارز را ارزیابی کند. درخواست این نهاد نظارتی برای این ارزیابی در حالی صورت می‌گیرد که درآمدهای حاصل از فعالیت‌های رمزارزی همچنان از درآمدی که از کسب‌وکارهای فین‌تک به دست می‌آیند، پیشی می‌گیرند.

به گزارش Bisnis.com، اندونزی تقریباً ۲.۵ میلیون دلار (۳۹.۱۳ میلیارد روپیه اندونزی) از فعالیت‌های مرتبط با رمزارزها به دست آورده است. این مبلغ به طور قابل توجهی بیشتر از ۲.۰۳ میلیون دلاری است که از کسب‌وکارهای فین‌تک حاصل شده است. در کل سال ۲۰۲۳، اندونزی ۴۱.۲ میلیون دلار از معاملات رمزارز و تقریباً ۲۸ میلیون دلار از کسب‌وکارهای فین‌تک به دست آورده است.

از ماه مه ۲۰۲۲، اندونزی علاوه بر مالیات بر درآمد معاملات دارایی‌های رمزنگاری شده، مالیات بر ارزش افزوده ۰.۱۱ درصدی را بر هر معامله رمزارزی که در پلتفرم‌های ثبت شده انجام می‌شود، اعمال کرده است. تیرتا کارما سنجایا (Tirta Karma Senjaya)، رئیس اداره توسعه بازار و برنامه‌ریزی سازمان نظارت بر معاملات آتی کالا (CFTSA)، در گزارشی به اهمیت ارزیابی این مالیات‌ها تاکید کرده است.Top of Form

سنجایا گفت: “از آن جا که رمزارزها به یک بخش مالی تبدیل خواهند شد، امیدواریم که تعهدی از سوی مدیر کل مالیات‌ها برای ارزیابی این مالیات وجود داشته باشد. این ارزیابی به این دلیل است که این [مقررات] بیش از یک سال است که وجود دارد. البته، معمولاً مالیات‌ها هر سال ارزیابی می‌شوند.”

به گفته سنجایا، باید زمان کافی به ذینفعان صنعت رمزارز داده شود تا قبل از اعمال مالیات به بلوغ کافی برسند.

اندونزی رمزارزها را به عنوان وسیله‌ای برای پرداخت به رسمیت نشناخته است. از سال ۲۰۱۷، بانک مرکزی اندونزی (Bank Indonesia) استفاده از رمزارزها به عنوان وسیله‌ای برای پرداخت را ممنوع کرده است. این ممنوعیت شامل استفاده از رمزارزها برای تراکنش‌های مالی و پرداخت‌ها در داخل کشور می‌شود. با این حال، فعالیت‌های مرتبط با رمزارزها، مانند تجارت و سرمایه‌گذاری در رمزارزها، در بستر‌های مجاز و تحت نظارت سازمان نظارت بر معاملات آتی کالا (Bappebti) مجاز شده است.

نظر شما در مورد محتوای این خبر چیست؟ شما می‌توانید نظرات خود را در قسمت دیدگاه با ما به اشتراک بگذارید.