پس از انتشار ارقام مربوط به رشد تولید ناخالص داخلی (GDP) سه ماهه، که نشان داد اقتصاد آمریکا در سه ماه اول سال تنها ۱.۶ درصد به صورت فصلی رشد کرده است، که به طور قابل توجهی پایین‌تر از ۲.۵ درصد پیش‌بینی شده بود، سهام ایالات متحده امروز با افت معامله شد. با وجودی که نرخ رشد پایین‌تر از حد انتظار بود، اما تورم مداوم و قدرت نسبی اقتصاد آمریکا در مقایسه با سایر اقتصادهای بزرگ باعث شده است تا سرمایه‌گذاران انتظارات خود برای آغاز تسهیل پولی را بیشتر به تأخیر اندازند.

سوآپ‌های فوروارد اکنون کمتر از ۷۵ درصد احتمال برای کاهش نرخ در ماه سپتامبر را نشان می‌دهند.

شاخص دلار در حدود ۱۰۵.۷۵ نسبتاً پایدار باقی ماند، در حالی که بازده اوراق قرضه ۱۰ ساله ایالات متحده به ۴.۷ درصد افزایش یافت.

فلزات پایه

با وجود پس‌زمینه‌ای متغیر از نظر اقتصاد کلان، روز متفاوتی از معاملات در فضای فلزات پایه امروز دیده شد. بهای آلومینیوم بار دیگر به بالاتر از سطح ۲,۶۰۰ دلار در هر تن افزایش نیافت که باعث شد قیمت‌ها در زیر این سطح باقی بمانند و به ۲۵۶۳.۵۰ دلار در هر تن رسیدند.

از سوی دیگر، مس حمایت خود را در سطح ۹,۶۹۰ دلار در هر تن مجدداً تقویت کرد که باعث شد قیمت‌ها در سطح بالای ۹,۸۶۵ دلار در هر تن باقی بمانند؛ مقاومت در سطح ۱۰,۰۰۰ دلار در هر تن همچنان قوی است و ما انتظار داریم که بازارها در کوتاه مدت بالای این سطح تأمل کنند.

بهای سرب و روی نیز به ترتیب در سطوح بالای ۲,۲۰۷.۵۰ دلار و ۲,۸۴۸ دلار در هر تن باقی ماند.

نفت و فلزات گرانبها

به طور سنتی، فشارهای مداوم قیمتی معمولاً ارزش فلزات گرانبها را که به عنوان هِجی در برابر تورم استفاده می‌شوند، افزایش می‌دهند. امروز طلا و نقره شاهد افزایش قیمت بودند، به طوری که قیمت طلا به ۲,۳۳۳ دلار در هر اونس و نقره به ۲۷.۴ دلار در هر اونس رسید.

در همین حال، قیمت‌های نفت کاهش یافت، به طوری که بهای نفت وستع تگزاس اینترمدیت (WTI) به ۸۲ دلار در هر بشکه و نفت برنت (Brent) به ۸۷.۴ دلار در هر بشکه رسید.