مرکز آمار ایران میانگین نرخ تورم در دوازده‌ماهه منتهی به ۲۱ نوامبر (1 آذر ۱۴۰3) را که ابتدای ماه نهم تقویم ایرانی، است، ۳۳.۱ درصد اعلام کرد که ۰.۵ درصد کمتر از نرخ تورم دوازده‌ماهه منتهی به ماه هفتم است.

این مرکز نرخ تورم نقطه‌به‌نقطه کشور را در ماه هشتم ۳۲.۵ درصد اعلام کرد، به این معنی که خانوارها به طور متوسط ۳۲.۵ درصد بیشتر برای خرید همان بسته کالاها و خدمات در این ماه نسبت به ماه مشابه در سال گذشته پرداخت کرده‌اند.

نرخ تورم نقطه‌به‌نقطه در ماه هشتم نسبت به ماه قبل ۰.۹ درصد افزایش یافته است.

در اواسط ماه ژوئن (خرداد ۱۴۰3)، مرکز آمار ایران اعلام کرد که اقتصاد ایران در سال گذشته تقویم ایرانی (منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰2) ۵.۷ درصد رشد داشته که بالاترین رشد از سال ۲۰۱۷ (۱۳۹۶) تاکنون بوده است.

در گزارش اخیر این مرکز آمده است که رشد تولید ناخالص داخلی (GDP) برای سال منتهی به مارس ۲۰۲۴ (اسفند ۱۴۰3) به قیمت‌های ثابت سال ۲۰۱۷ معادل ۵.۷ درصد از کل  تولید ناخالص داخلی (GDP) و ۳.۴ درصد از تولید ناخالص داخلی (GDP) بدون نفت بوده است.

بخش فعالیت‌های گروه صنایع و معادن ۶.۹ درصد، گروه خدمات ۵.۷ درصد و گروه کشاورزی ۲.۲ درصد نسبت به سال قبل رشد کرده‌اند.

صندوق بین‌المللی پول (IMF) در آخرین گزارش “چشم‌انداز اقتصادی جهان”، پیش‌بینی کرده است که نرخ تورم ایران در سال ۲۰۲۴ (۱۴۰۳) به ۳۱.۷ درصد کاهش یابد که کمتر از ۴۰.۷ درصد سال گذشته است.

صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی کرده است که تولید ناخالص داخلی ایران در سال جاری ۳.۷ درصد رشد خواهد کرد، که نسبت به پیش‌بینی قبلی ۳.۳ درصد که در ماه جولای (تیر ۱۴۰3) اعلام شده بود، افزایش یافته است.

صندوق بین‌المللی پول اعلام کرده است که تراز حساب جاری ایران در سال جاری ۲.۹ درصد از تولید ناخالص داخلی (GDP) خواهد بود که نسبت به ۲.۸ درصد سال گذشته کمی افزایش یافته است.