آنچه در این مطلب می خوانید
هکرها با نفوذ به حساب کاربری کنفرانس حقوقی عربستان در X، میم کوین جعلی KSA را تبلیغ کردند.
میم کوین KSA نتوانست توجه سرمایهگذاران را جلب کند
در ۱۷ فوریه (29 بهمن)، هکرهایی که خود را به جای محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی جا زده بودند، یک میم کوین جعلی به نام KSA راهاندازی کردند. این اقدام از طریق حساب کاربری کنفرانس حقوقی عربستان در X اعلام شد، اما این کنفرانس بعداً تأیید کرد که حساب آنها هک شده است.
بر اساس گزارشها، نبود کاربرد مشخص، عدم شفافیت در توکنومیکس و نداشتن حمایت رسمی باعث ایجاد شک و تردید نسبت به این توکن شد. این تردیدها زمانی تأیید شد که کنفرانس حقوقی عربستان هرگونه ارتباط با محتوای منتشرشده در حساب کاربری هکشده خود را رد کرد.
این کنفرانس در لینکدین اعلام کرد:
«تأیید میکنیم که به صورت فوری در حال بازیابی حساب خود هستیم و به طور کامل مسئولیت هرگونه انتشار غیررسمی که در این مدت از طریق این حساب صورت گرفته را رد میکنیم. همچنین از دنبالکنندگان خود بابت هرگونه ناراحتی ایجادشده عذرخواهی میکنیم و از همه میخواهیم تا اطلاع ثانوی، در مواجهه با محتوای مشکوک منتشرشده از طریق این حساب، احتیاط کرده و از تعامل با آن خودداری کنند.»
میم کوین KSA با وجود فریب کاربران، موفقیتی کسب نکرد
طبق گزارش منتشرشده، در حالی که تاریخ رسمی راهاندازی میم کوین KSA، روز ۱۷ فوریه اعلام شد، اما قرارداد توکن نشان میدهد که این پروژه هفت روز قبلتر در پلتفرم لانچپد میم کوین مبتنی بر سولانا، pump.fun، ایجاد شده بود.
با این حال، با وجود تلاش برای فریب کاربران از طریق ارتباط دادن این توکن به ولیعهد عربستان، هکرها نتوانستند توجه سرمایهگذاران را جلب کنند. تنها چند ساعت پس از راهاندازی «رسمی»، ارزش بازار این میم کوین کمتر از ۸,۰۰۰ دلار بود.
تداوم حملات سایبری علیه حسابهای پرمخاطب
این تلاش برای سوءاستفاده از نام ولیعهد عربستان جهت کلاهبرداری از کاربران ناآگاه، جدیدترین نمونه از حملات سایبری به حسابهای شبکههای اجتماعی افراد سرشناس یا صفحات پرمخاطب است.
از ابتدای سال جاری، هکرها بارها با نفوذ به حسابهای کاربری افراد مشهور یا سازمانهای معتبر، اقدام به انتشار و تبلیغ رمزارزها و میم کوینهای جعلی کردهاند.
با وجودی که صاحبان این حسابهای پرمخاطب معمولاً در نهایت کنترل صفحات خود را بازپس میگیرند، اما در بسیاری از موارد، این اتفاق تنها پس از آن رخ میدهد که هکرها میلیونها دلار از سرمایهگذاران سرقت کردهاند.