به دنبال آمار ضعیف نیروی کار که امروز از ایالات متحده منتشر شد، تمایلات ریسک در سراسر بازارها بهبود یافت. شاخص S&P 500 از زمان بسته شدن در روز گذشته، تا 3.00 درصد رشد کرد.
فرصتهای شغلی ایالات متحده در ماه آگوست به 10.1 میلیون کاهش یافت که بیشترین میزان از زمان شیوع اولیه بیماری همه گیر تا ژوئن 2021 بود. این آمار احتمالا نشاندهنده رکود در بازار کار است که در صورت تایید دادههای بعدی، باید منتظر افزایش نرخ بهره کمتری از سوی فدرال رزرو ایالات متحده باشیم. احتمالاً پیش از افزایش بیکاری، ابتدا شاهد توقف استخدامها خواهیم بود. بازدهی 10 ساله خزانه داری ایالات متحده در 3.60 درصد تثبیت شد.
دلار به 110 سقوط کرد. در همین حال، پس از شروع چرخه صعود نرخهای بانک مرکزی اروپا در ماه های اخیر، نرخ وام مسکن در منطقه یورو به بالاترین سطح 2.3 درصدی در 7 سال اخیر افزایش یافت.
به همین ترتیب، با توجه به دادههای ضعیفتر ایالات متحده به عنوان مقدمهای بر افزایش ملایمتر نرخ بهره، تمایلات برای ریسکپذیری در مورد فلزات بهبود یافت. این مسئله، همراه با کاهش ارزش دلار و افزایش قیمت نفت، باعث جهش 5.3 درصدی بهای آلومینیوم شد که میانگین متحرک 50 روزه را به 2337 دلار در هر تن رساند و سپس، با 2348 دلار در هر تن بسته شد.
در رده بعدی، سرب قرار داشت که بهای آن بیش از 4.0 درصد افزایش یافت و با 1936.50 دلار در هر تن بسته شد. یکی از عوامل افزایش بهای این فلز انتشار این خبر بود که ترافیگورا، شرکت چندملیتی بازرگانی کالا، قصد دارد کارخانه ذوب سرب خود در جنوب استرالیا را به مدت دو ماه تعطیل کند تا ثبات عملیاتی را افزایش دهد.
قیمت روی نیز افزایش یافت و به 3047 دلار در هر تن رسید. بهای مس نوسان داشت، اما در سطح حمایت 7500 دلار در هر تن باقی ماند و دوباره، به 7718 دلار در هر تن بازگشت.
با انتشار اخباری مبنی بر این که اوپک پلاس در نظر دارد تولید خود را به میزان 2 میلیون بشکه در روز، یعنی یک میلیون بشکه بیشتر از پیش بینی اولیه، کاهش دهد، بهای نفت افزایش یافت. بهای هر بشکه از نفت وست تگزاس و برنت، به ترتیب، به 86 و 91 دلار افزایش یافت.
فلزات گرانبها روند صعودی خود را ادامه دادند و بهای طلا با عبور از سطح مقاومت 1700 دلار در هر اونس برای اولین بار از اواسط سپتامبر، به 1724 دلار در هر اونس رسید. بهای نقره نیز به 21.12 دلار در هر اونس رسید.