انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران (ISPA) اعلام کرده است که ایران در سال گذشته تا ۲۹ اسفند ۱۴۰۲، معادل ۷.۶ میلیارد دلار محصولات فولادی صادر کرده است.

بر اساس اعلام این انجمن در روز شنبه، ارزش کلی صادرات زنجیره تأمین فولاد ۱۸ درصد افزایش یافته که به عنوان «مهمترین دستاورد» در صنعت فولاد توصیف شده است.

بر اساس آمار ارائه‌شده، این کشور حدود ۳۰ میلیون تن کنسانتره و گندله فولاد صادر کرده است که نسبت به سال پیش از آن، ۶۶ درصد افزایش داشته است.

حجم صادرات فولاد کربن متوسط و تختال فولاد نیز به ترتیب ۴.۳ درصد و ۲۳ درصد افزایش یافته است.

لازم به ذکر است که این صنعت از افزایش ۶۲۱ درصدی (بیش از هفت برابر) در حجم صادرات سنگ آهن کنسانتره بهره‌برداری کرده است.

طبق اعلام انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، تولید فولاد در ایران در سال گذشته نسبت به سال پیش از آن ۵.۸ درصد افزایش یافته است.

خبرگزاری ایرنا گزارش داده است که بر اساس آخرین داده‌های منتشر شده توسط انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، تولید فولاد کشور در سال گذشته به ۲۹.۳۳۴ میلیون تن رسیده است.

از میزان فولاد ذکر شده، ۱۸,۴۵۲,۰۰۰ تن شمش و بلوم و ۱۰,۸۸۲,۰۰۰ تن تختال بوده است؛ تولید شمش و بلوم ۹.۲ درصد و تولید تختال ۰.۷ درصد در سال گذشته افزایش یافته است.

تولید آهن اسفنجی نیز در سال گذشته نسبت به سال پیش از آن، ۸.۵ درصد افزایش یافت.

طبق داده‌های جدید منتشر شده توسط انجمن جهانی فولاد (WSA)، ایران جایگاه خود را در تولید فولاد در سطح جهانی بهبود بخشید و در ژانویه ۲۰۲۴ (بهمن ۱۴۰۲) به عنوان نهمین تولیدکننده بزرگ جهان شناخته شد.

طبق گزارشی که انجمن جهانی فولاد در روز دوشنبه منتشر کرد، در اولین ماه سال ۲۰۲۴، کارخانه‌های فولاد ایران در مجموع ۲.۶ میلیون تن فولاد تولید کردند که نشان‌دهنده افزایش ۳۹.۳ درصدی نسبت به همین ماه در ۲۰۲۳ است.

۷۱ کشور تولیدکننده فولاد در جهان در ژانویه سال ۲۰۲۴، ۱۴۸.۱ میلیون تن فولاد تولید کردند که نشان‌دهنده کاهش ۱.۶ درصدی نسبت به سال گذشته است.

ایران در دوره ذکر شده از نظر رشد تولید، در میان برترین تولیدکنندگان فولاد جهان، رتبه اول را به خود اختصاص داد.